"Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. vidējā izglītība pēc visp.vidējās izglītības

Ēdināšanas pakalpojumi
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2020./21. gadā
Ieraksts atjaunots:2020-02-17
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc vispārējās vidējās izglītības - 3.PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (35b)
Profesionālā kvalifikācijaRestorāna pavārs (3. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods35b811021
 
Ilgums1,5 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendiju
 
Programmas aprakstsRestorāna pavārs ir specializācija profesijai "Pavārs".

Pavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu.

Restorāna pavāra profesionālās kvalifikācijas prasības skatīt šeit
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība
Profesionālās izglītības iestāde
Iepriekšējais nosaukums:Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskola"
Nīcgales iela 26, Rīga, LV-1035
Tel:67575580  Fax:67548302
E-pasts:rtrit@rtrit.lv  www.rtrit.lv