Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc vidējās izglītības
Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2023./24. gadā
Ieraksts atjaunots:2023-02-21
Programmas veids | Profesionālā vidējā izglītība pēc vidējās izglītības - 4. LKI (programmas ar kodu 35b) | |
Profesionālā kvalifikācija | ![]() | Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (4. PKL) Profesijas standarts |
Izglītības dokuments | Diploms par profesionālo vidējo izglītību; | |
Licence / akreditācija | ![]() | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit |
Programmas kods | 35b541041 | |
  | ||
Ilgums | 1,5 gadi | |
Izglītības ieguves forma | ![]() | Klātiene |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Valsts budžets | |
Grants | Audzēkņi saņem stipendiju | |
  | ||
Programmas apraksts | Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām. Mācību priekšmeti: Paškontroles sistēmas prasību ievērošana, Pārtikas produktu izejvielu aprite noliktavā, Pārtikas produktu ražošanas izejvielu pirmapstrāde, Pārtikas produktu ražošana, Galaproduktu iepakošana, Galaproduktu aprite noliktavās, Graudu pārstrādes produktu ražošana, Maizes ražošana, Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķu prakse. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība. Programma ir piemērota arī cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem. | |
Profesionālās izglītības iestāde
Iestādes tips:Tehnikums
Liepājas iela 31, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Tel:63324082; 25608645
E-pasts:kuldigasttt@pcabc.lv www.kuldigastehnikums.lv