Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc vidējās izglītības

Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2023./24. gadā
Ieraksts atjaunots:2023-02-21
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc vidējās izglītības - 4. LKI (programmas ar kodu 35b)
Profesionālā kvalifikācijaMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (4. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods35b541041
 
Ilgums1,5 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendiju
 
Programmas aprakstsMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām.

Mācību priekšmeti: Paškontroles sistēmas prasību ievērošana, Pārtikas produktu izejvielu aprite noliktavā, Pārtikas produktu ražošanas izejvielu pirmapstrāde, Pārtikas produktu ražošana, Galaproduktu iepakošana, Galaproduktu aprite noliktavās, Graudu pārstrādes produktu ražošana, Maizes ražošana, Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķu prakse.
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība. Programma ir piemērota arī cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem.
Profesionālās izglītības iestāde
Iestādes tips:Tehnikums
Liepājas iela 31, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Tel:63324082; 25608645
E-pasts:kuldigasttt@pcabc.lv  www.kuldigastehnikums.lv