Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc visp.vidējās izglītības

Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2022./23. gadā
Ieraksts atjaunots:2022-02-10
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc vispārējās vidējās izglītības - 3.PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (35b)
Profesionālā kvalifikācijaMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (3. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods35b541041
 
Ilgums1,5 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendiju
 
Programmas aprakstsMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām.

Mācību priekšmeti: sabiedrības un cilvēka drošība, maizes ražošanas tehnoloģija, miltu izstrādājumu tehnoloģija, izejvielu raksturojums, maizes un konditorejas tehnoloģiskās iekārtas, miltu izstrādājumu noformēšana, maizes kvalitātes rādītāju vadība, ražošanas uzņēmumu darba organizācija, ražošanas uzskaite un atskaite, uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna, uzņēmējdarbības pamati, profesionālās svešvalodas.

Kvalifikācijas prakse.
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība. Programma ir piemērota arī cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem.
Profesionālās izglītības iestāde
Iepriekšējais nosaukums:Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma profesionālā vidusskola
Liepājas iela 31, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Tel:63324082; 25608645
E-pasts:kuldigasttt@pcabc.lv  www.kuldigastehnikums.lv