Ventspils Tehnikums - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. vidējā izglītība pēc pamatizglītības
Ēdināšanas pakalpojumi
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2023./24. gadā
Ieraksts atjaunots:2023-02-14
Programmas veids | Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33) | |
Profesionālā kvalifikācija | ![]() | Restorāna pavārs (4. PKL) Profesijas standarts |
Izglītības dokuments | Diploms par profesionālo vidējo izglītību; | |
Licence / akreditācija | ![]() | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit |
Programmas kods | 33811021 | |
  | ||
Ilgums | 4 gadi | |
Izglītības ieguves forma | ![]() | Klātiene |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Valsts budžets | |
Grants | Audzēkņi saņem stipendiju | |
  | ||
Programmas apraksts | Restorāna pavārs ir specializācija profesijai "Pavārs". Pavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. Specializācijas profesionālie mācību priekšmeti: Banketa plānošana Pasūtījuma ēdienu gatavošana un noformēšana restorānā Banketa norises uzraudzība Konservēšanas pamati Galda kultūra un etiķete Restorāna pavāra prakse. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Pamatizglītība | |
Profesionālās izglītības iestāde
Saules iela 15, Ventspils, LV-3601
Tel:63622663; 22005278 (Uzņemšanas komisija)
E-pasts:info@ventspilstehnikums.lv ventspilstehnikums.lv