Ventspils Tehnikums - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. vidējā izglītība pēc pamatizglītības

Ēdināšanas pakalpojumi
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2023./24. gadā
Ieraksts atjaunots:2023-02-14
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33)
Profesionālā kvalifikācijaRestorāna pavārs (4. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods33811021
 
Ilgums4 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendiju
 
Programmas aprakstsRestorāna pavārs ir specializācija profesijai "Pavārs".

Pavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu.

Specializācijas profesionālie mācību priekšmeti:

Banketa plānošana
Pasūtījuma ēdienu gatavošana un noformēšana restorānā
Banketa norises uzraudzība
Konservēšanas pamati
Galda kultūra un etiķete
Restorāna pavāra prakse.
Iepriekšējā izglītība, prasībasPamatizglītība
Profesionālās izglītības iestāde
Saules iela 15, Ventspils, LV-3601
Tel:63622663; 22005278 (Uzņemšanas komisija)
E-pasts:info@ventspilstehnikums.lv  ventspilstehnikums.lv