Restorānu servisa skola - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2022-08-15
Programmas veids | Profesionālā tālākizglītība - 3.PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (30T) | |
Profesionālā kvalifikācija | ![]() | Konditors (3. PKL) Profesijas standarts |
Izglītības dokuments | Profesionālās kvalifikācijas apliecība; | |
Licence / akreditācija | ![]() | Programma ir licencēta 05.11.2018., akreditācija līdz 16.06.2028. |
Programmas kods | 30T811021 | |
  | ||
Ilgums | 1 gads (1788 stundas) | |
Izglītības ieguves forma | ![]() | Klātiene |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | 1800 EUR (2022./23.) | |
  | ||
Programmas apraksts | Konditors veic pilna tehnoloģiskā cikla darbu izpildi konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā un organizē savu darbu - sagatavo atbilstošās izejvielas, gatavo un noformē dažādas sarežģītības konditorejas izstrādājumus un desertus, ievērojot receptūru un tehnoloģiskās kartes prasības. Apgūstamie mācību priekšmeti: Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija; Restorānu konditorejas pamati; Konditorejas uzņēmumu iekārtas; Konditorejas izstrādājumu noformēšana; Pārtikas produktu zinības; Konditorejas uzņēmumu darba organizācija; u.c. +50% no mācībām - PRAKSE kādā no vadošajiem Latvijas restorāniem ("Le Dome", "Vincents", "Kaļķu vārti", "Bergs", "Neiburgs" u.c.) |
|
Programmas mājaslapa | rsskola.lv/lv/program-11 |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība | |
Profesionālās izglītības iestāde
Valkas iela 1A, Rīga, LV-1010
Tel:20273333
E-pasts:rss@rsskola.lv www.rsskola.lv