"Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc pamatizglītības

Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2020./21. gadā
Ieraksts atjaunots:2020-02-17
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 3. PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija)
Profesionālā kvalifikācijaMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (3. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods33541011
 
Ilgums4 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendijas
 
Programmas aprakstsRažošanas tehniķis ir spējīgs veikt tehniskās un tehnoloģiskās darbības, kas saistītas ar pārtikas produktu ražošanu, palīdzēt pārtikas tehnologiem vai inženieriem vākt datus, veikt analīzes un piedalīties ražošanas metožu plānošanā, pielietot teorētiskās un praktiskās zināšanas, risinot drošu un ekonomisku personāla, izejvielu un iekārtu izmantošanu.

Iespējas pēc skolas

- Strādāt pārtikas produktu pārstrādes uzņēmumos,
- Turpināt izglītoties augstākās izglītības iestādēs,
- Turpināt izglītoties ārzemēs,
- Paaugstināt profesionālo kvalifikāciju semināros, kursos.
Iepriekšējā izglītība, prasības15 gadi, pamatizglītība
Profesionālās izglītības iestāde
Iepriekšējais nosaukums:Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskola"
Nīcgales iela 26, Rīga, LV-1035
Tel:67575580  Fax:67548302
E-pasts:rtrit@rtrit.lv  www.rtrit.lv