Digitālais asistents
Rezultāti : 1 - 3 no 3
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" |
||
|
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:6 stundas Mācību/studiju maksa:Par maksu | ||
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" |
||
|
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:6 stundas Mācību/studiju maksa:Par maksu | ||
Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija MC Alfa - mācību centrs |
||
Profesionālā kvalifikācija:Tērpu modelēšanas un konstruēšanas speciālists (4. PKL)
Programmas veids:Profesionālā tālākizglītība - 3.-4. LKI (programma ar kodu 30T) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:960 stundas Mācību/studiju maksa:Par maksu | ||
Rezultāti : 1 - 3 no 3