Jelgavas Amatu vidusskola - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc vidējās izglītības

Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2024./25. gadā
Ieraksts atjaunots:2024-02-06
Programmas veidsProfesionālā vidējā izglītība pēc vidējās izglītības - 4. LKI (programmas ar kodu 35b)
Profesionālā kvalifikācijaMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (4. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības
Izglītības dokuments Diploms par profesionālo vidējo izglītību;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods35b541011
 
Ilgums1,5 gadi
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaValsts/ pašvaldības budžets
GrantsAudzēkņi saņem stipendiju
 
Programmas aprakstsMaizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām.
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība
Profesionālās izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālā vidusskola
Nosaukums izglītības iestāžu reģistrā:Jelgavas valstpilsētas pašvaldības profesionālā vidusskola "Jelgavas Amatu vidusskola"
Akadēmijas iela 25, Jelgava, LV-3001
Tel:63026175; 63022610
E-pasts:avsk@izglitiba.jelgava.lv  www.javs.lv