Jelgavas Amatu vidusskola - Pārtikas produktu tehnoloģija - Prof. vidējā izglītība pēc vidējās izglītības
Pārtikas produktu tehnoloģija
Uzņemšana:Plānota uzņemšana 2024./25. gadā
Ieraksts atjaunots:2024-02-06
Programmas veids | Profesionālā vidējā izglītība pēc vidējās izglītības - 4. LKI (programmas ar kodu 35b) | |
Profesionālā kvalifikācija | Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (4. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības | |
Izglītības dokuments | Diploms par profesionālo vidējo izglītību; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
Programmas kods | 35b541011 | |
  | ||
Ilgums | 1,5 gadi | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Valsts/ pašvaldības budžets | |
Grants | Audzēkņi saņem stipendiju | |
  | ||
Programmas apraksts | Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām. | |
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība | |
Profesionālās izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālā vidusskola
Nosaukums izglītības iestāžu reģistrā:Jelgavas valstpilsētas pašvaldības profesionālā vidusskola "Jelgavas Amatu vidusskola"
Akadēmijas iela 25, Jelgava, LV-3001
Tel:63026175; 63022610
E-pasts:avsk@izglitiba.jelgava.lv www.javs.lv