Rīgas 1. PSK - attīstības centrs - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. pamatizglītība spec. izglītībā
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2024-08-14
Programmas veids | Profesionālā pamatizglītība pēc speciālās pamatizglītības - 2. LKI (programma ar kodu 22) | |
Profesionālā kvalifikācija | Virtuves darbinieks (2. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības | |
Izglītības dokuments | Apliecība par profesionālo pamatizglītību; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
Programmas kods | 22811021 | |
  | ||
Ilgums | 2 gadi (2324 st.) | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
  | ||
Programmas apraksts | Virtuves darbinieks ir ēdināšanas uzņēmuma darbinieks, kas veic pārtikas produktu pirmapstrādi, prot rīkoties un kopt ēdināšanas uzņēmumu aprīkojumu, ievērojot sanitārijas, higiēnas un darba drošības noteikumus, gatavo vienkāršus ēdienus un piedevas, gatavo kulinārijas izstrādājumu pusfabrikātus, strādā komandā. | |
Iepriekšējā izglītība, prasības | Uzņem skolēnus, kuri beiguši speciālās skolas 9. klasi vai vispārizglītojošās skolas speciālo 9. klasi. | |
Speciālās izglītības iestāde
Iestādes tips:Internātskola - attīstības centrs
Ģertrūdes iela 18, Rīga, LV-1011
Tel:67294164; 67294064; 29492085
E-pasts:r1sips@riga.lv www.r1sips.edu.lv